FIFA 20 - Algemene Discussie

Dat is wederzijds met de ratings van o.a. Real Madrid die een matig seizoen hebben gehad en allemaal hoge 80+ ratings hebben. Blijven ratings die gebaseerd zijn op subjectieve meningen van een paar mensen. Daarnaast kom je al snel in Premier League - La Liga discussies terecht wat betreft ratings van teams of spelers.

Buiten dat ben ik het geheel met je eens dat Lingard zwaar overschat is, enige die een beetje kunnen voetballen bij Utd zijn Mata en Martial.

Martial heeft anders wel een stevige downgrade gehad :smiley:

Na een paar potjes bevalt fifa 20 mij steeds beter. vrije trappen zijn nog beetje lastig met dat nieuwe systeem. Ik twijfel alleen nog of ik hem op de PS4 ga kopen of voor de PC wat doen jullie.
Kwaliteits verschil zit er niet echt in volgens mij? PS4 en PC zijn allebij even mooi volgensmij

Wat mij ook blij maakt is het aantal toegevoegde real faces. Echt enorm veel vind ik, bij sommige spelers is het dan weer onbegrijpelijk dat ze er nog geen hebben. Maar dit zorgt voor mij toch wel voor meer spelplezier en zorgt ervoor dat ik uit een grotere vijver spelers kan aantrekken en minder vaak dezelfde koop.

Hangt af van wat jij het belangrijkst vindt: als je vooral online wil spelen lijkt PS4 me het beste, als je liefst carrière speelt zou ik voor pc gaan (als die het aan kan). Er zijn ondertussen weer veel mogelijkheden om het spel te modden op pc. Zo zal het niet lang duren voor Piemonte Calcio vervangen wordt door Juventus. Er zijn zelfs opnieuw facemakers aan de slag. Met de cheat engine kan je dan veel dingen in je carrière gaan aanpassen, zoals je jeugdspelers of het gezicht van je trainer.

Ik ben tot nu toe ook positief over de gameplay. De aannames en de manier van bewegen van de bal lijken realistischer. Al heb ik nog best veel moeite met legendarisch (wat vorig jaar best makkelijk ging). Ik ben vooral opstellingen aan het proberen. Vorig jaar bijna alleen maar 4222 en 4231 smal gespeeld, alleen creëer ik daarmee nu weinig kansen. Gister de laatste 2 potjes gespeeld met de 4321 en dat beviel toen prima. Welke opstelling denken jullie te gaan spelen?

Mss een beetje domme vraag, maar hoe bestel ik FIFA 20 de Champions editie?

Laat het maar snel 19 september zijn zodat we via EA acces aan de slag kunnen met fifa 19 want ik verveel me!

1 like

Met FIFA 20 bedoel je :wink:

2 likes

Goedemiddag,

Ik denk dat het weer tijd is om de FIFA 20 topics op t starten en kijken met wie de eerste carrières worden gestart.

3 likes

4222 doe ik ook altijd omdat ik vaak drukzet. Bij andere formaties is het ofwel te defensief of wel te aanvallend waardoor ik op de counter meestal een goal slik. Maar dit is uiteraard bij iedereen anders. Kwestie van gewoonte lijkt me.

Ik ben inderdaad ook iemand die snel druk wil zetten. Voornamelijk 4231 en andere formaties geprobeerd, maar dan ga ik de 4222 vanavond een paar wedstrijden proberen!

1 like

Deze mag je zelf starten als je dat wilt :wink:

Ik zie op sofifa.com dat Ansu Fati van Barça (nog) niet in het spel zit.
In de comments lees ik dat hij pas in november wordt toegevoegd omdat hij dan 17 jaar wordt.

Weet iemand of dit klopt? Want ik zie dat er een aantal 16 jarigen wel in het spel zitten.

Bedankt!

Dit is altijd al het geval geweest. Spelers worden op hun 17e toegevoegd maar starten dan vaak 16 omdat FIFA carrière op 1 juli begint. Sofifa toont dan ook de leeftijd aan die ze op 1 juli hebben.

Bedankt voor je antwoord!
Jammer, ik had gehoopt om hem van in het begin te hebben in Fifa.

Om hem in Career Mode te gebruiken, wacht ik best tot na zijn verjaardag om de Career Mode te beginnen?

Ja klopt de eerste update na zijn verjaardag zit die er normaal bij. Ik heb hetzelfde met een andere speler! Al wordt die gelukkig 17 op 4 oktober :slight_smile:

Ok, dan zit er niets anders op dan mijn Career Mode uit te stellen tot de eerste update na 31 oktober (verjaardag speler) :neutral_face:

Bedankt voor de info!

Nu ben ik wel erg benieuwd naar de speler waar jij op zit te wachten.

Aster Vranckx van KV Mechelen. Een centrale middenvelder. Heeft al een uur mogen spelen tegen Anderlecht. En zat tot zijn blessure 3 weken geleden wekelijks in de selectie. Tijdens de interland periode werd hij ook opgeroepen voor de Belgische u19 als 16 jarige.

1 like