FIFA 20 - Algemene Discussie

Ik ben tot nu toe ook positief over de gameplay. De aannames en de manier van bewegen van de bal lijken realistischer. Al heb ik nog best veel moeite met legendarisch (wat vorig jaar best makkelijk ging). Ik ben vooral opstellingen aan het proberen. Vorig jaar bijna alleen maar 4222 en 4231 smal gespeeld, alleen creëer ik daarmee nu weinig kansen. Gister de laatste 2 potjes gespeeld met de 4321 en dat beviel toen prima. Welke opstelling denken jullie te gaan spelen?

Mss een beetje domme vraag, maar hoe bestel ik FIFA 20 de Champions editie?

Laat het maar snel 19 september zijn zodat we via EA acces aan de slag kunnen met fifa 19 want ik verveel me!

1 like

Met FIFA 20 bedoel je :wink:

2 likes

Goedemiddag,

Ik denk dat het weer tijd is om de FIFA 20 topics op t starten en kijken met wie de eerste carrières worden gestart.

3 likes

4222 doe ik ook altijd omdat ik vaak drukzet. Bij andere formaties is het ofwel te defensief of wel te aanvallend waardoor ik op de counter meestal een goal slik. Maar dit is uiteraard bij iedereen anders. Kwestie van gewoonte lijkt me.

Ik ben inderdaad ook iemand die snel druk wil zetten. Voornamelijk 4231 en andere formaties geprobeerd, maar dan ga ik de 4222 vanavond een paar wedstrijden proberen!

1 like

Deze mag je zelf starten als je dat wilt :wink:

Ik zie op sofifa.com dat Ansu Fati van Barça (nog) niet in het spel zit.
In de comments lees ik dat hij pas in november wordt toegevoegd omdat hij dan 17 jaar wordt.

Weet iemand of dit klopt? Want ik zie dat er een aantal 16 jarigen wel in het spel zitten.

Bedankt!

Dit is altijd al het geval geweest. Spelers worden op hun 17e toegevoegd maar starten dan vaak 16 omdat FIFA carrière op 1 juli begint. Sofifa toont dan ook de leeftijd aan die ze op 1 juli hebben.

Bedankt voor je antwoord!
Jammer, ik had gehoopt om hem van in het begin te hebben in Fifa.

Om hem in Career Mode te gebruiken, wacht ik best tot na zijn verjaardag om de Career Mode te beginnen?

Ja klopt de eerste update na zijn verjaardag zit die er normaal bij. Ik heb hetzelfde met een andere speler! Al wordt die gelukkig 17 op 4 oktober :slight_smile:

Ok, dan zit er niets anders op dan mijn Career Mode uit te stellen tot de eerste update na 31 oktober (verjaardag speler) :neutral_face:

Bedankt voor de info!

Nu ben ik wel erg benieuwd naar de speler waar jij op zit te wachten.

Aster Vranckx van KV Mechelen. Een centrale middenvelder. Heeft al een uur mogen spelen tegen Anderlecht. En zat tot zijn blessure 3 weken geleden wekelijks in de selectie. Tijdens de interland periode werd hij ook opgeroepen voor de Belgische u19 als 16 jarige.

1 like

Je kan de eerste maand met een andere ploeg beginnen om te oefenen :wink:

Ik erger me toch al enkele jaren aan de presentatie voorafgaande aan een wedstrijd. Als thuisclub staat je logobanner aan de verkeerde kant van het veld (alsof je de uitclub bent), en loop je langs de tegenstander om handjes te geven, terwijl de thuisclub juist blijft staan op zo’n moment en de uitclub langsloopt. Een klein detail maar super vervelend aangezien deze fout al jaren in het spel zit.

Snap precies wat je bedoeld, zoveel kleine slordigheidsfoutjes die er al jaren in zitten. Ik erger mij er ook aan dat je elke thuiswedstrijd dezelfde kant opspeelt in de 1e helft, geef ons de mogelijkheid om te tossen zodat je dat je bijvoorbeeld naar je eigen fans kan spelen in de 2e helft van een uitwedstrijd.

Elke wedstrijd is er ook een dikke tifosi actie, wat in het echt natuurlijk ook niet zo is. Beetje jammer, dit gaat erg snel vervelen na 17 thuis duels. Ze moeten dit bijvoorbeeld alleen doen in top duels en enkele Europese wedstrijden.

@Raindog Er zijn dus enkele wijzigingen betreft de besturing? Dat zal even wennen worden.

@Begiristain Ik vind het vaak opvallend dat vele Engelse talenten ook enorm snel stijgen of hoge potential krijgen terwijl het vaak slechts talenten zijn die het vervolgens nooit halen.

Er zijn vooral toevoegingen, niet zozeer wijzigingen. Vooral ‘normale’ pas en ‘normale doorsteekpas’ net een klein beetje in de lucht laten vertrekken om het eerst blok te omzeilen zijn wel handig (gewoon nog eens op de knop(pencombinatie) drukken). En als je er de tijd en ruimte voor hebt is die ‘de bal klaarleggen voor schot of voorzet’ (RB+richting met RS) echt prachtig.

1 like