De Wedstrijd

Welke wedstrijd was je leukste, spannendste of juist moeilijkste wedstrijd. Vermeld het hier!

Schalke
Seizoen 2

DFB Pokal kwartfinale
Borussia Dortmund - Schalke 2-2 (1-3 na penalty’s)

Ondanks een goed begin nam BVB na negen minuten de leiding. Nog voor rust bogen we de achterstand om naar een 1-2 voorsprong. In de tweede helft kregen we via counters kansen op de 1-3 maar in de 88e minuut kopte Toprak raak uit een hoekschop, verlengen. In de eerste helft waren we opnieuw de bovenliggende partij, in de tweede helft waren alle krachten op. De strafschoppenreeks volgde. Eerste strafschop van Reus word gestopt door Fahrmann (keept in de beker). Strafschop van Raman, raak. Tweede strafschop van Hazard word ook gestopt door Fahrmann. Tweede penalty, Bentaleb 0-2. Vervolgens mist Dortmund ook hun derde maar word de beslissende van Selke gestopt. Dan maakt Dortmund via Sancho 1-2, vervolgens maakt Haraslin het af 1-3!