Keuken Kampioen Divisie in FIFA 20

Jaja, geloof het of niet… De Keuken Kampioen Divisie, het tweede niveau van Nederland komt naar FIFA 20 ! Ik ben bezig met een ‘kleine’ Keuken Kampioen Divisie voor fifa 20 bestaand uit 11 teams. Ik zit op dit moment op zo’n 40% van heel de mod.

Hierbij een aantal screens voor een voorproefje. Let niet op de kleine foutjes, die moeten nog hersteld worden. Tips zijn altijd welkom !

Updates volgen later !

1 like

Ik heb een vraagje kan je de KKD competitie ook in Fut Ultimate team spelen. Of alleen in de al modus. En om welke 11 teams gaat het precies. Of komen ze allemaal er in.

En ik vind het heel knap dat je dit doet. En ook goed ook want als EA ons niet de KKD divisie wil geven doen jij het wel.

Veel respect dat je dit doet @Jochem, want dit is echt een monsterklus!

Dank! Ik krijg veel hulp van iemand van FIFAplannet. Ik heb vanavond de kits afgerond en heb daarmee een enorme slag geslagen ! De Database met budgets en het jaar van oprichting is zo goed als af, de bewerking van de taal database is volledig gedaan.

Nu komt het moeilijkste met selecties ect… de kits bestaan deels uit fanatsie en standaard kits zoals die uit de Serie B. Ik denk dat de selecties ook deels gaan bestaan uit fantasie spelers omdat anders de motivatie afneemt, de spelers maken is namelijk het saaiste van de hele mod.

Gelukkig gaat het maar om 11 clubs uit de Keuken Kampioen divisie, anders was er zelfstandig echt geen beginnen aan.

Hier nog een screenshot:

fijn weekend !

Ziet er heel strak uit!

Ben bezig met de selecties op dit moment. Elke club uit de patch zal drie echte selectie spelers hebben in de basis hebben staan. Hier enkele spelers die in de patch aanwezig zullen zijn :slight_smile:

Sydney van Hooijdonk NAC Breda

Ralf Seuntjes De Graafschap

Guus Joppen Helmond Sport

Givan Werkhoven Helmond Sport

Issa Kallon SC Cambuur

Dit zal waarschijnlijk alleen voor de PC te verkrijgen zijn?